Hitman 3 Şubat Ayı Yol Haritası

04.02.2021 18:48 Gazali Çetinkaya

 
IO Interactive, Şubat ayında Hitman 3 oyuncularını bekleyen içerikleri detaylandırdı.

Dartmoor haritasında yeni Escalation Contract görevi The Baskerville Barney bugün oyuna geliyor. Carlisle ailesi üyelerinin her birini kaza süsü vererek öldürmeniz gerekiyor.

18 Şubat'ta ikinci yeni Escalation Contract görevi Sinbad Stringent oyuna eklenecek. Dubai haritasında geçecek bu görevde fırlatma bıçaklarıyla bol bol kutu vuracaksınız.
 
Yeni Featured Contract görevlerinden ilki 11 Şubat'ta ve diğeri 23 Şubat'ta oyuna dahil olacak. Dubai ve Dartmoor haritasında geçecek görevler MinnMax ve Kinda Funny tarafından hazırlanmış. 23 Şubat'ta ayrıca hata düzeltmeleri ve ayarlamalar getirecek bir yama yayınlanacak.
 
Yine 23 Şubat'ta iki adet Deluxe Escalation Contract görevi; yeni kıyafetler, silahlar ve ekipmanlar ile birlikte oyunun deluxe sürümünü satın almış kullanıcılara sunulacak. 
 
26 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında da ilk oyundan Sapienza haritasına iki hedef konuk olacak.
 
Tanıtım videosunu YouTube'dan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler