Hitman 3 için Daha Fazla Görev Yolda

29.01.2021 20:47 Gazali Çetinkaya

 
Hitman 3 geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştirdi ve IO Interactive oyuna yeni içerikler eklemeye devam edecek.
 
IO Interactive baş yapımcısı Forest Swartout Large, The Gamer ile gerçekleştirdiği röportajda, Hitman 3 için olan içerikler planlarından bahsetti.
 
Large'ın belirttiğine göre oyuna kesinlikle bazı indirilebilir içerikler gelecek ve görünüşe göre Elusive Target ve Escalation görevlerine odaklanacak.
 
Tamamen yeni haritalar eklemek yerine mevcut haritalar üzerinde birtakım yenilikler ve değişiklikler yapmayı düşünüyorlar. Sadece Hitman 3 için de değil. Hitman 3'ün içine aktarılabilen önceki iki oyunun haritalarında da aynı yöntemi uygulamayı planlıyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 35 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler