Hitman 3 ve No Man's Sky PS5 Versiyonları PSVR Desteklemeyecek

01.11.2020 12:29 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation VR, PlayStation 5 ile uyumlu olacak fakat PlayStation 5 oyunları ile değil.

Eurogamer ve UploadVR'ın haberine göre Hitman 3 ve No Man's Sky'ın PlayStation 5 versiyonlarını satın alırsanız PlayStation VR desteğine erişemeyeceksiniz. Geriye uyumluluk üzerinden çalışacağı için oyunların PlayStation 4 versiyonları gerekli.

İki oyun da mevcut nesilden yeni nesle ücretsiz yükseltme sunacak ve iki oyun da yeni nesilde grafiksel iyileştirmelere sahip olacak fakat PlayStation VR üzerinden oynayacaklar yeni nesildeki iyileştirmelerden faydalanamayacaklar.

PlayStation VR ayrıca PlayStation 5'in yeni kamerasıyla da uyumlu değil. PlayStation 4 kamerasını PlayStation 5'te kullanabilmek için ek bir adaptöre ihtiyacınız olacak. Bunu Sony'den ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.
 
PlayStation 5'e özel yeni bir PlayStation VR modeli yakın zamanda pek mümkün görünmüyor. PlayStation patronu Jim Ryan'ın yapmış olduğu açıklamaya göre teknolojinin anlamlı bir hal almasına daha yıllar var.
 
"PlayStation, VR'a inanıyor. Sony, VR'a inanıyor. VR'ın gelecekte bir noktada interaktif eğlencenin anlamlı bir parçası olacağına kesinlikle inanıyoruz. Bu yıl mı olacak? Hayır. Önümüzdeki yıl mı olacak? Hayır. Fakat bir noktada olacağına inanıyoruz."
 
"PlayStation VR ile kazandığımız tüm deneyimlerden çok memnunuz ve bizi gelecekte nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler