Hitman 3'ten Yeni Detaylar

25.06.2020 18:34 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici IO Interactive, bugün düzenlediği canlı yayın sırasında, üçlemeyi sonlandıracak serinin yeni oyunu Hitman 3'ten detaylar paylaştı.

IO Interactive, Hitman 3'ün yayıncılığını kendi üstlenecek. Yenilen serideki ilk oyunu Square Enix ve ikinci oyunu ise Warner Bros. Interactive Entertainment yayınlamıştı.
 
Hitman 3 altı bölge içerecek ve altı bölge de ilk günden itibaren erişilebilir olacak. İlk bölge Dubai ve çatıların en tepesine kadar tırmanmak mümkün. Önceki oyunlara kıyasla daha olgun, daha ciddi ve daha karanlık bir tona sahip olacak.

Hitman 1 ve 2'deki tüm bölümleri ve bölgeleri üçüncü oyuna aktarabileceksiniz. Hitman 2'nin kayıt dosyaları da aktarılabilecek.
 
David Bateson (Ajan 47) dışında öne çıkan diğer karakterler John Hopkins (Lucas Grey), Jane Perry (Diana Burnwood), Philip Rosch (The Constant) ve Isaura Barbe-Brown (Olivia Hall). 
 
Ek olarak, Xbox Live Gold aboneliği bulunan Xbox One kullanıcıları Hitman 2'yi bugünden itibaren pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak oynayabilir.

Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Ocak 2021'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart Xbox Cloud Gaming Hizmetine Klavye ve Fare Desteği Ekleniyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler