Hitman: Absolution'dan Sonra Yeni Oyun Geliyor

Koyu Hitman hayranları Absolution'u tedirgin bir şekilde bekliyor.
01.12.2011 12:43 Gökhan Yılmaz

 
     Danimarkalı yapımcı IO Interactive, Hitman: Absolution'u geliştirdikten sonra yeni bir oyun serisi yapmaya başlayacağını açıkladı. Stüdyonun başında bulunan Niels Sorensen, yapım tamamlandığında IO'nun ikiye ayrılacağını ve bir grup Square Enix Montreal ile birleşerek yeni nesil Hitman oyunu geliştirmeye başlarken, bir grup da IO'da kalıp yeni bir oyun serisi başlatacak.
 
     Yapımcı, aynı oyun serisi üzerinde çok çalışınca yaratıcılığın yok olabildiğini söylerken farklı oyun serilerine yoğunlaşarak bunun üstesinden gelebildiklerini belirtiyor.
 
     IO Interactive, 2006'da çıkan Blood Money (Hitman) oyunundan sonra Kane & Lynch serisine başlamıştı. Hatta arada bir de Mini Ninjas isminde eğlenceli bir oyun geliştirmişti. Bir sonraki Hitman çıkana kadar nasıl bir oyun çıkartacaklar birlikte göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler