Hitman: Blood Money Yönetmeni IO Interactive'e Geri Döndü

13.05.2021 09:38 Gazali Çetinkaya

 
Hitman: Blood Money yönetmeni Rasmus Højengaard, 15 yıl sonra IO Interactive'e geri döndü.

Rasmus Højengaard, 2006'da stüdyodan ayrılmıştı ve DICE'ta Battlefield V, Star Wars Battlefront ve Mirror's Edge üzerinde çalıştı.

IO Interactive ayrıca bünyesine CD Projekt RED'ten Andrzej Zawadzki'yi kattı. The Witcher 3: Wild Hunt ve Cyberpunk 2077'de oyun tasarımcısı olarak görev almıştı.
 
IO Interactive, genişleme planlarının parçası olarak üçüncü stüdyosunu geçtiğimiz ay Barcelona'da açtı. Şu anda Project 007 kod adlı yeni James Bond oyunu ile henüz duyurulmamış yeni bir IP üzerinde çalışıyorlar ve ileride Hitman serisine devam edilmesi planlanıyor.
 
Windows Central ve Eurogamer'ın kaynaklarına göre Microsoft ve IO Interactive yeni bir oyun için ortaklık kurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 22 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler