Hogwarts Legacy 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4'e geliyor

02.05.2023 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros. Games tarafından yayınlanan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Şubat ayının başında piyasaya sürüldü. Çıkış yapmasının ardından dikkatleri üzerine çekti ve hızla popüler bir yapım haline geldi. Bu kapsamda çeşitli rekorlar kırdı.
 
Oyuncular tarafından beğenilen Hogwarts Legacy ilk olarak 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için piyasaya sürüldü ve iki hafta içinde 12 milyonun üzerinde adet sattı. 
 
Oyun 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4'e geliyor
 
 
 
Daha önceki platformlara ek olarak Hogwarts Legacy 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4 konsollarına geliyor. Bu konsollara çıkış yaptığı gün Twitch dropları da aktif olacak. Bu doğrultuda Twitch dropları sayesinde oyunda yer alan bazı öğelerin kilidini açabilir ve elde edebilirsiniz.
 
Oyunun diğer yandan bir Switch sürümü de planlanıyor. Switch sürümünün 25 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler