Hogwarts Legacy PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

16.09.2020 23:46 Gazali Çetinkaya

 
Warner Bros. Games bugün, 1800'lerin büyücülük dünyasında geçen açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu Hogwarts Legacy'yi duyurdu. Oyuncular, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda daha önce hiç olmadığı gibi bir öğrenci olarak yaşayacaklar, çünkü yazılmamışları yaşıyorlar ve büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Avalanche tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından Portkey Games etiketi altında yayınlanacak Hogwarts Legacy, 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konsolları ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Hogwarts Legacy, sürükleyici bir sihirle doludur ve oyuncuları, olmayı seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleştirir. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.
 
Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, "Hogwarts Legacy, oyunculara Büyücülük Dünyasındaki diğer hiçbir şeye benzemeyen RPG oynanışıyla ilgili kendi deneyimleri üzerinde kontrol sağlıyor ve bu, Portkey Games etiketinde hayranların ilgisini çekmeye devam edecek," diyor. " Avalanche, bu zengin ve derin dünyaya, aksiyon ve sihirle dolu, hem hayranların hem de oyuncuların ilgisini çekmek için ayrıntılı, gizemli bir hikayeye hayat verdi."

Avalanche Studio Genel Müdürü John Blackburn, "Böylesine muhteşem bir franchise üzerinde çalışmak büyük bir onur ve ekip, hem Harry Potter hem de RPG hayranlarının keyif alacağı otantik bir Büyücülük Dünyası deneyimi sunmaya kendini adamıştır," diyor. "Hogwarts Legacy çok özel çünkü oyuncuların kendilerini karmaşık karakterlerle ve tabii ki sihirle dolu yeni bir anlatıma kaptırmalarına izin veriyor."

Hikayenin zirvesine ulaştıklarında oyuncular büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak ve fantastik canavarları evcilleştirerek büyülü yeteneklerini geliştirirler. Yol boyunca, büyücülük dünyasının uzun süredir unutulmuş geçmişine bağlı tehlikelerle ve yalnızca kendilerinin sahip olduğu alışılmadık bir yetenekle dolu geniş bir dünyayı ortaya çıkaracaklar. Açık dünya yolculuğu, oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürüyor.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler