Hogwarts Legacy için Harry Potter modu yayınlandı

04.03.2023 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından oyunculara 10 Şubat tarihinde sunulan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Harry Potter döneminin öncesini konu alan bu yapımda kendi karakterimizi tasarlayabiliyor ancak bir Harry Potter olarak yollara düşemiyoruz. Bu eksikliği kapatmak için mod geliştiricileri çeşitli modlar yayınlıyor ve şu anda iki farklı Harry Potter modu bulunuyor.
 
Harry Potter olarak yollara düşme vakti
 
 
 
Harry Potter hayranlarının beklediği mod geldi diyebileceğimiz bu modlar sayesinde direkt olarak Harry ile oyuna başlayabiliyor ve tipinden kıyafetine kadar onunla beraber yola koyulabiliyoruz. Daniel Radcliffe'e benzer görünümleriyle karşımıza çıkan bu modlar sayesinde Harry Potter'ın görünümünde değişikler de yapabiliyoruz. Bu kapsamda hazır bir görünümü değil özelleştirilmiş bir karakteri elde edebiliyoruz. Örneğin Harry'nin saç kesimini değiştirebiliyor ve daha fazlasını da yapabiliyoruz. 
 
Yayınlanan iki mod sayesinde oyuncular Harry Potter olarak aksiyona giriş yapabiliyor ve aşina olduğumuz yolları arşınlayabiliyor. Mod sadece bizlere Harry'nin görünümünü kazandırmıyor aynı zamanda sesi de oldukça benzer bir şekilde kulaklarımıza geliyor. İşte yayınlanan modlar ve linkleri:
 
- Klasik Harry Potter modu
- Daniel Radcliffe modu
 
Klasik moddan oynanış görüntüleri 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler