Hogwarts Legacy için Yeni Oyun içi Görüntüler Yayınlandı

04.08.2022 19:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak olan Hogwarts Legacy'den yeni görüntüler bir teknoloji etkinliği sırasında paylaşıldı. Yazılım şirketi Autodesk tarafından yayınlanan bu görüntüler, oyun geliştiricilerine yapılan bir sunum sırasında ortaya çıktı.
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bu sunumda Hogwarts Legacy'nin sinematiklerini hayata geçirmek için Autodesk Maya ve MotionBuilder teknolojilerinin kullanıldığı belirtildi. Sunumun bir parçası olarak, iki öğrencinin bir hipogrifi (Efsanevi Yaratık) dizginlemeye çalışan karanlık büyücüleri izlediği yeni bir ara sahne paylaşıldı. 
 
Sunumda ayrıca geliştirme ekibinin oyunda karakterler oluşturmak için kullandığı araçları ve oyun içi karakter oluşturma ekranına yeni bir bakış atıldı.
 
Hogwarts Legacy'nin henüz net bir çıkış tarihi yok ancak Warner Bros Interactive Entertainment oyunun 2022'nin sonlarında piyasaya sürüleceğini bildiriyor.
 
İşte görüntüler
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler