Hogwarts Legacy'nin PS4 ve Xbox One sürümleri 5 Mayıs'a ertelendi

07.03.2023 15:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından daha önce PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yayınlanan açık dünya Harry Potter temalı aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ertelendi. Oyun normal şartlarda 4 Nisan'da PS4 ve Xbox One konsollarına çıkış yapacaktı ancak şimdi 5 Mayıs tarihine ertelendi. Böylece bir ay ertelenmiş oldu.
 
Hogwarts Legacy çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor
 
 
 
Açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, lk olarak 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için piyasaya sürüldü ve iki hafta içinde 12 milyonun üzerinde adet sattı. Bu satış sayısından geliştirici ve yayıncı ekip oldukça memnun.
 
Harry Potter döneminden öncesini konu alan yapımda bir karakter oluşturabiliyor, kendi sınıfımızı seçebiliyor ve büyük maceralara atılabiliyoruz. Büyücülük okulu içerisinde çeşitli büyüler öğrenebiliyor, evreni tehdit eden yaratıkları ortadan kaldırabiliyor ve açık dünyayı dilediğimiz gezebiliyoruz. 
 
Oyunun diğer yandan bir Switch sürümü de planlanıyor. Switch sürümünün 25 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 15 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 52 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler