Hollow Knight: Silksong PlayStation Konsollarına da Geliyor

17.09.2022 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Team Cherry, Hollow Knight: Silksong'un daha önce duyurulan Xbox Series, Switch ve PC (Steam, GOG, Humble Store) sürümleriyle beraber PlayStation 5 ve PlayStation 4 için de çıkış yapacağını duyurdu. Hollow Knight: Silksong'un çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Çıkış yaptığında Xbox Game Pass platformunda da yer alacak.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde: 
 
Tamamen yeni bir krallığı keşfedin. Dünyanın tepesindeki parlayan kaleye yükselirken mercan ormanlarını, yosunlu mağaraları, yaldızlı şehirleri ve sisli alanları keşfedin. Ölümcül, harika savaş esnasında düşmanlarınız arasında dans ederken yeni hareketlerden oluşan aksiyonu kullanın.

Düşmanlarınızı şaşırtmak için sürekli genişleyen silahlar, tuzaklar ve mekanizmalar cephaneliğinde usta olun. Haksızlığa uğramış kişilerin dileklerini yerine getirmek ve krallığın umudunu iyileştirmek için nadir canavarları avlayın, eski gizemleri ortaya çıkarın ve kayıp hazineleri arayın. Beklenmeyen için hazırlanın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1030300/Hollow_Knight_Silksong/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hollow Knight: Silksong Platformlar: PC Geliştirici: Team Cherry Dağıtıcısı: Team Cherry Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler