Hollow Knight: Silksong'un Xbox Series Sürümü Onaylandı

13.06.2022 11:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Team Cherry, Hollow Knight: Silksong'un daha önce duyurulan Switch ve PC (Steam, GOG, Humble Store) sürümleriyle birlikte Xbox Series için de çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass platformunda da mevcut olacak. Team Cherry, henüz bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da Xbox Twitter hesabı, Hollow Knight: Silksong'un Haziran 2023'e kadar piyasaya sürüleceğini doğruladı.
 
Tamamen yeni bir krallığı keşfedin. Dünyanın tepesindeki parlayan kaleye yükselirken mercan ormanlarını, yosunlu mağaraları, yaldızlı şehirleri ve sisli alanları keşfedin. Ölümcül, harika savaş esnasında düşmanlarınız arasında dans ederken yeni hareketlerden oluşan aksiyonu kullanın.
 
Düşmanlarınızı şaşırtmak için sürekli genişleyen silahlar, tuzaklar ve mekanizmalar cephaneliğinde usta olun. Haksızlığa uğramış kişilerin dileklerini yerine getirmek ve krallığın umudunu iyileştirmek için nadir canavarları avlayın, eski gizemleri ortaya çıkarın ve kayıp hazineleri arayın. Beklenmeyen için hazırlanın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hollow Knight: Silksong Platformlar: PC Geliştirici: Team Cherry Dağıtıcısı: Team Cherry Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 4 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 5 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 6 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler