Homefront İlk Gününde 375.000 Adet Sattı

İstilacı Korelilere karşı hayatta kalma savaşı!
17.03.2011 07:46 Alkan Adakaner


      Kaos Studios'un FPS oyunu Homefront Amerika'da piyasaya çıktı ve ilk gününde 375.000 adet satmayı başardı.  Bu rakamın yaklaşık 200.000 adedinin ön-alımlardan oluştuğunu da belirtelim.
 
     THQ da yayınladığı bir basın açıklaması ile durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlginç olan THQ'nun sürekli oyunun çoklu oyuncu desteğinin ne kadar harika olduğundan bahsetmesi oldu. Yoksa senaryosu ünlü bir yazar tarafından yazılan bir tek kişilik moddan gurur duymuyorlar mı?
 
       Avrupa'da yarın piyasaya çıkacak olan Homefront'un aynı ilgiyi görüp görmeyeceği merak konusu. Gerçi FPS türüne genel olarak gösterilen ilgiye bakacak olursak, Homefront buralarda da çok satacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler