Homefront'taki Savaşın Korkunç Yüzü Yeni Videoda

Savaş aynı zamanda yıkım demektir, yıkımdan en büyük zararı da her zaman siviller görüyor
14.12.2010 21:00 Alkan Adakaner


    Mart ayında PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Homefront'un yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda savaşın korkunç yüzü gözler önüne serilmiş.
 
     Cesetlerin atıldığı toplu mezarlar, insanları kontrol altında tutmaya yarayan açık hapishaneler, kaçmaya çalışanları vurmaya hazır nönetçi kulleleri Homefront dünyasının korkunçluğunu da gözler önüne seriyor.
 
     Kuzey Kore'nin Amerika'yı işgalini konu edinen Homefront'ta Koreli askerlerin sivil halka nasıl davrandıklarını gördüğümüz videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
    Oyunun geliştiricileri daha önce gelmiş geçmiş en iyi FPS'nin Half Life 2'de olduğunu söylemişlerdi. Homefront'un bu videosu da bize biraz Half Life 2'deki ortamı hatırlattı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler