Homefront'un Geliştiricisi Kapatılıyor

Homefront satış rakamları ile bizi olduğu kadar THQ'yu da şaşırtmıştı
13.06.2011 20:08 Alkan Adakaner


     Homefront'un geliştiricisi olan Kaos Studios, THQ tarafından kapatlıyor. THQ'dan yapılan açıklamaya göre New York'lu firma Kaos Studios ve THQ Digital Warrington kapatılacak.
 
     Bu kararın alınmasındaki neden ise stüdyoların iç yapıdaki stratejik yeniden düzenlenmesi olarak açıklandı. Aslında Homefront'un çok başarılı satışlara ulaşmasına rağmen kalite olarak hiç de iyi seviyede olmaması stüdyonun sonunu getirdi.
 
     Homefront serisi ise bundan sonra THQ Montreal tarafından geliştirilecek. THQ'nun büyük önem verdiği bu stüdyonun eleman sayısı Kaos'tan çok daha fazla ve oldukça yetenekli isimleri barındırıyor.

     Assassin's Creed'in yaratıcı ekibinin lideri olan Patrice Désilets de THQ'nun Montreal stüdyolarında çalışıyor. Şu an bu stüdyo yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler