Horizon Forbidden West ve Sackboy: A Big Adventure PS4'e de Geliyor

17.09.2020 00:55 Gazali Çetinkaya

 
İlk başta sadece PlayStation 5 için duyurulan Horizon Forbidden West ve Sackboy: A Big Adventure PlayStation 4'e de geliyor.
 
Horizon Forbidden West 2021'de çıkacak. Sackboy: A Big Adventure ise PlayStation 5'in piyasaya sürülmesiyle birlikte Kuzey Amerika ile Japonya'da 12 Kasım'da ve Avrupa'da 19 Kasım'da çıkacak.
 
Ayrıca Marvel's Spider-Man: Miles Morales de PlayStation 5'in yanı sıra PlayStation 4'e de geliyor. O da PlayStation 5'in çıkış oyunlarından biri.
 
Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su Jim Ryan'ın açıklaması:
 
"Üç oyun da PlayStation 5'in süper hızlı SSD'si ve DualSense kontrolcüsü gibi yeni neslin özelliklerinden faydalanacak şekilde tasarlandı. PlayStation 4 sahipleri de çıktıklarında bu oyunları deneyim edebilecek. PlayStation 4 versiyonları PlayStation 5 versiyonlarına ücretsiz yükseltme desteği sunacak. Kutulu sürüm sahiplerinin yükseltebilmesi için diskli PlayStation 5 gerekli."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler