Horizon Zero Dawn için Büyük Bir Güncelleme Yayınlandı

06.07.2017 16:19 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn için yeni bir güncelleme yayınladı. 
 
   Yayınlanan 1.30 güncellemesi ile oyuna New Game+ ekleniyor. New Game+ ile karakter ilerlemenizi ve topladığınız envanterinizi kaybetmeden oyuna devam edebileceksiniz. 50 seviye sınırı geçilmeyecek ancak yine de XP toplanabilecek.
 
   New Game+ özelliğinin yanı sıra bu güncelleme ile oyuna yeni zorluk seviyesi ‘Ultra Hard’ ve yeni kupalar ile açılabilir ekstra içerikler de ekleniyor. 1.30 güncellemesinin detaylarına PlayStation Blog üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
   Horizon Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde çıkış yapmıştı. E3 2017 Sony basın konferansı esnasında yapılan duyuruya göre de Horizon Zero Dawn'ın genişleme paketi “The Frozen Wilds” bu yıl içerisinde çıkacak. 
 
   Horizon: Zero Dawn şu anda sadece PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler