Horizon: Zero Dawn için İkinci Bir Genişleme Paketi Çıkmayacak

16.10.2017 23:35 Gazali Çetinkaya

 
   The Frozen Wilds, Horizon: Zero Dawn'ın ilk ve tek genişleme paketi olacak. Dolayısıyla oyun için başka bir genişleme paketi çıkmayacak.

   Bir kullanıcın twitter üzerinden sorduğu "Frozen Wilds son DLC mi?" sorusuna geliştirici stüdyo Guerrilla Games "The Frozen Wilds, Horizon: Zero Dawn'ın tek genişlemesi olacak." cevabını verdi.
 
 
   The Frozen Wilds 7 Kasım'da çıkacak. Aloy'un macerasını devam ettirecek The Frozen Wilds oyuna yeni gizemler ve yeni ölümcül makineler eklerken oyuncular kuzeyde buzla kaplı bölgelerde geçecek olan genişlemede Banuk kampları, donmuş göller, buzdan mağaralar ve daha fazlasını keşfedebilecek.

   İçerisinde ana oyun ile birlikte The Frozen Wilds'ın bulunacağı Horizon: Zero Dawn Complete Edition 5 Aralık'ta Kuzey Amerika'da 6 Aralık'ta Avrupa'da $49.99 fiyat ile satışa sunulacak.

   Horizon: Zero Dawn şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Eternal Fire İçin Playoff Etabına 1 Adım Kaldı! 1 Saat önce Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler