Hot Wheels Unleashed'in Yeni Yarış Sezonu Duyuruldu

19.10.2021 11:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Milestone, Hot Wheels Unleashed'ın DC Super-Villains Yarış Sezonunun 11 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Ayrıca Batman Genişlemesi'nin de 2 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Hafta sonu duyurulan DC Super-Villains Yarış Sezonu, her oyuncuya yeni mücadeleler sunacak. Bu mücadeleleri tamamlayan oyuncular çok sayıda ücretsiz ve premium öğeler kazanacak. Yeni sezon ayrıca 6 farklı araç temasını oyunculara sunacak: Bane, The Cheetah, Poison Ivy, Black Manta, Deathstroke ve Harley Quinn. Sezon 11 Kasım'da başlayacak ve 18 Ocak 2022'de sona erecek.
 
2 Aralık'ta çıkacak olan Batman Genişleme Paketi, Gotham'dan ilham alan yepyeni bir Kariyer Haritasını oyunculara sunacak. Bunun yanı sıra birçok yeni parçayı ve öğeyi oyuna dahil edecek.
 
Hot Wheels Unleashed şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1271700/HOT_WHEELS_UNLEASHED/
 
Yayınlanan tanıtım fragmanları
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler