Hunt: Showdown için 2.1 Güncellemesi Yayınlandı

17.07.2018 11:49 Gazali Çetinkaya

 
 
   Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown için yeni bir güncelleme yayınlandı. 2.1 adı verilen güncelleme ile birlikte, birçok yeni içerik, yeni silah, ekipman ve geliştirmeler oyuna eklendi. Güncelleme ile oyuna gelen ve oyuncu topluluğunun da istediği en önemli yenilik ise; ölen oyuncuların seyirci moduna geçerek yeni görevi beklemeleri oldu.
 
   2.1 güncellemesi ile oyuna bir çok açıdan gelen hata iyileştirmelerinin yanında, yeni içerikler de eklendi. Eklenen yeni silahlar; Crossbow, Hand Crossbow, Poisonhand Crossbow, Throwing Knives, Combat Axe oldu. Ayrıca oyunda bulunan Spectre’ye süngü, Sparks ve Winfield’a ise susturucu eklentisi güncelleme ile birlikte oyuna eklenmiş durumda. Bazı silahların da mesafe, hasar vb. özelliklerinde değişiklikler yapıldı. Bütün bu güncellemelerin ve eklenen içeriklerin detayları için, Steam üzerindeki Güncelleme Yama Notları kısmından görebilirsiniz.
 
   Hunt: Showdown ekibinden Loic Raimond güncelleme hakkında şunları söyledi; “Oyuncu topluluğunun geri dönüşlerini takip etmek ve onların tepkileri doğrultusunda oyuna ince ayar yapabilmek inanılmaz bir süreç. Bu işbirliği süreci oyunu çok daha eğlenceli hale getiriyor.”
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler