IGN'den Bioshock Infinite'e Harika Puanlama

Çılgınca bir maceraya hazır olun
22.03.2013 10:03 Alkan Adakaner


     200 milyon dolara mâl olduğu söylenen Bioshock: Infinite'in incelemesini erken yayınlama izni bulunan PC ve konsol sürümlerinin incelemesini yayınladı. Irrational Games yine büyük bir eğlence sunacak gibi görünüyor.
 
    IGN oyunun PC sürümüne 9.5 puan verirken, Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerine ise 9.4 puan verdi. Aradaki bu puan farkının ise PC sürümünün daha iyi görseller sunmasından ve daha iyi framerate oranı yakalamasından kaynaklandığını incelemeye baktığımızda görüyoruz. 

     Bioshock: Infinite'in çevreyi araştırma merakınıza göre 10 ila 15 saat arasında sürdüğü de incelemede belirtilen bir diğer unsur. Bu oyun için heyecanlanmamak gerçekten de elde değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler