I Can Football, 3 Ayda 136 Bin Aboneye Ulaştı

01.03.2010 00:47 Ersin Kılıç

 
     Türk oyun geliştiricisi Sobee tarafından geliştirilen ve tamamen online alt yapılı ile kurulmuş I Can Football'un 3 ayda 136 Bin aboneye ulaştığı açıklandı.
 
     11'e 11 online oynama özelliği ile oldukça ön plana çıkan oyunun bu başarısı için yayınlanan basın bülteni ise şöyle ;
 
     “I Can Football 3 ayda 136 bin aboneye ulaştı
 
     Türk Telekom Grubu oyun teknolojileri şirketi Sobee tarafından geliştirilen ve dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan “I Can Football”, Şubat 2010 itibariyle 136 bin 500 aktif üyeye ulaştı.
Her gün 2 bin dolayında yeni üye kazanan sitede haftada 80 bin,
ayda 300 binin üzerinde maç yapılıyor.

     Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom’un grup şirketlerinden Sobee tarafından geliştirilen ve halı saha maçlarını internet ortamına taşıyan ‘I Can Football’ oyununun hayranları hızla artyor. Geçen yıl kasım ayındaki Compex Fuarı’nda relansmanı yapılan oyun, yaklaşık üç ay gibi kısa bir sürede hızla popülerleşti ve Şubat 2010 itibariyle oyunun sitesindeki aktif üye sayısı 136 bin 500’e ulaştı.

     Sobee Kurucusu ve Genel Müdürü, dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç, dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan “I Can Football” ve Sobee’nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Türk Telekom grup şirketleri arasına katılmamızın Sobee’ye ve Türk oyun sektörünün geleceği yönünde büyük katkılar sağlayacağına ilk günden beri yürekten inanıyorduk. Bugün ulaştığımız 136 bin 500 kişilik üye sayısı ve sitemizin aylık 2,5 milyon ziyaretçisi, bu konuda yanılmadığımızı kanıtlıyor” dedi. “I Can Football”u dünyadaki diğer futbol oyunlarından ayıran en önemli özelliğin karşılıklı iki takımın oynaması değil, 22 kişinin adam adama mücadele etmesine olanak tanıması olduğunu belirten Dinç, “Bu anlamda, adeta halı saha maçlarını internet ortamına taşıyarak dünyada bir ilki gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

      Dünyada ilk kez, 11’e 11 online futbol oynama özelliği sunan ve oyuncuların istediği mevkide yer alabildiği “I Can Football”un ücretsiz “Basic” ve farklı seçenekler sunan ücretli “Pro” versiyonları bulunuyor. AVEA Mobil Ödeme sistemini kullanarak “I Can Football”un Pro Paket’ini indirimli fiyatla satın almak mümkün.

     2010 yılı sonuna kadar 500 binin üzerinde aktif kullanıcıya/oyuncuya ulaşmayı hedefleyen “I Can Football” online futbol oyunu hakkında ayrıntılı bilgi www.icanfootball.com adresinden alınabilir. "
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Can Football Platformlar: PC Geliştirici: Sobee Dağıtıcısı: Sobee Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 19 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler