I am Alive, Dijital Olarak Satılacak, İşte Tarihi

Oyun için yayınlanan yeni ve tek ekran görüntüsü
29.09.2011 19:21 Levent Polater

 
    Ubisoft, I Am Alive'ın yalnızca dijital platformlarda boy göstereceğini ve oyunun Xbox Live Arcade ve Playstation Network için bu kışa göz kırptığını duyurdu.

    I am Alive'da karısını ve kızını arayan bir babayı kontrol edeceğiz. Memleketi olan Haventon'a dönen ana karakterimiz kasabasını harabe hâlinde buluyor, sokaklar toz içinde, binalar yıkılmış biçimde. Düşmanlarınızla savaşırken yıkılan ve ölümünüze yol açabilecek çevre öğelerinden de bahsediliyor I am Alive için.
 
    İlk defa 2008 yılındaki E3'te duyurulan oyunun en son yayınlanan videosu geçtiğimiz ay sızmış, hâla oyun ile ilgili bilgi verilmemişti. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir ESRB listelemesi oyunun bugünkü duyurusuna vesile gibiydi sanki.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler