Infinite Warfare'i Windows Store'dan Alan ile Steam'den Alan Beraber Multiplayer Oynayamıyor

04.11.2016 15:00 Gazali Çetinkaya

   Call of Duty serisinin bu yılki oyunu Infinite Warfare bugün itibarıyla çıkışını yaptı ve özellikle PC kullanıcılarını ilgilendiren bir haber ortaya çıktı.
 
   Bu habere göre de Call of Duty: Infinite Warfare'i Windows Store üzerinden alan bir kişi ile Steam'den alan bir kişi beraber multiplayer modunu oynayamıyor. Kim oyunu hangi platform üzerinden aldıysa o platform üzerindeki arkadaşlarıyla birlikte oynayabilir.
 
   Activision'ın destek kısmındaki soru cevap bölümüne baktığımızda da Call of Duty: Infinite Warfare veya Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in Windows Store'dan alınan sürümünün sadece aynı platform üzerindeki kişiler ile oynanabildiğini söyleyen bir cevap var. 
 
"Can I play Call of Duty: Infinite Warfare or Call of Duty: Modern Warfare Remastered for Windows 10 on Windows Store with my friends that are playing on another PC platform?" 
 
"No, you can only play these titles with other users of Windows 10 on Windows Store." 
 
   Call of Duty: Infinite Warfare bugünden itibaren PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 10 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler