Injustice 2'den Denuvo Koruması Kaldırıldı

07.11.2021 18:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Warner Bros ve NetherRealm Studios, yaklaşık dört yıllık oyun Injustice 2'den Denuvo koruma teknolojisini kaldırdığını duyurdu. 11 Mayıs 2017'de çıkış yapan oyun, Denuvo korumasını 4 yıldır kullanıyordu.
 
Bildirilene göre Intel'in yeni Alder Lake CPU'larını etkileyen uyumluluk sorunları nedeniyle Denuvo koruması birçok oyundan kaldırıldı. Uyumluluk ve performansı etkileyen problemler nedeniyle bu teknoloji, birçok firma tarafından ilk başta tercih edilse de ilerleyen süreçte vazgeçiliyor.
 
Silinen bir Twitter gönderisine göre Warner Bros, Denuvo'yu Mortal Kombat XI'den de kaldıracak. Mortal Kombat, 11 2019'da piyasaya sürüldü.
 
Öte yandan Bandai Namco, Square Enix, Crytek ve 2K Games gibi firmalar da oyunlarından Denuvo korumasını kaldırmaya devam ediyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/627270/Injustice_2/
 
INJUSTICE 2'de en sevdiğin DC efsanelerinden müthiş bir versiyon oluştur ve onları güçlendir. Bu senin Efsanen. Senin Maceran. Senin Injustice oyunun. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler