Injustice 3 Yakında Duyurulabilir

28.07.2020 15:19 Gazali Çetinkaya

 
 
Injustice serisinin yeni oyunu yakında duyurulabilir.
 
Çizgi roman yazarı Tom Taylor, Injustice yazı fontunda I ve N harflerinin bulunduğu ve çizgi romanlardan sözler içeren iki paylaşım yaptı.
 
Görünüşe göre Injustice çizgi roman serisinin devamı yolda ve Injustice: Gods Among Us ile Injustice 2'de olduğu gibi çizgi romanla birlikte NetherRealm Studios'tan yeni bir oyun da geliyor olabilir.
 
Ayrıca geçtiğimiz ay ortay çıkan NetherRealm Studios iş ilanı yeni nesil platformlar için Mortal Kombat ve Injustice oyunlarının planlandığını belirtiyordu.
 
Duyuru için en olası yer 22 Ağustos'ta düzenlenecek DC Fandom etkinliği. Söylentilere göre Rocksteady Studios'tan Suicide Squad oyunu ve Batman: Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Montreal'den yeni Batman oyunu da bu etkinlikte duyurulacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Injustice 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler