Insurgency: Sandstorm için Operation Breakaway Güncellemesi Yayınlandı

07.10.2020 11:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici New World Interactive, takım oyununa dayanan taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm için Operation Breakaway ücretsiz içerik güncellemesini yayınladı.

Güncelleme oyuna yeni mod, harita, silahlar ve daha fazlasını getiriyor.
 
İlk oyundan esinlenen Outpost co-op modu savunma yapmaya odaklanıyor. Oyuncular sınırlı ekipmanlarla başlayarak düşman dalgalarına karşı savaşacak. Outpost modu şimdilik Tell, Crossing, Ministry, Hillside, Outskirts ve Power Plant haritalarını destekliyor.
 
Yine ilk oyundan esinlenen yeni Tell haritası yakın menzil çatışmasına odaklanıyor. Tell haritası Push, Domination, Firefight, Checkpoint, Hardcore Checkpoint ve Outpost modunu destekliyor.
 
Yeni silah Security ekibi için AUG A3 ve Insurgents ekibi için FAMAS F1. Silah özelleştirmesi de tüm sınıflar için altı yeni silah geliştirmesi ile genişletildi.
 
Ayrıca ücretsiz açılabilen kozmetik içerikler eklendi ve Breakaway temalı özel donanım eşyaları ve silah kaplamaları içeren Breakaway Set Bundle indirilebilir içeriği satışa sunuldu. Steam'de 47,04 TL. 
 
Tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Insurgency Platformlar: PC Geliştirici: New World Interactive Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler