Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün!

02.06.2024 14:42 Hamit Can Sayılgan

 
      ESL & Intel işbirliği ile Amerika'da düzenlenen Intel Extreme Masters Dallas 2024, Counter-Strike 2 turnuvasında büyük final bugün Team Vitality ile G2 Esports arasında gerçekleşecek.
 
     Grup aşamasında; A grubunu birinci olarak tamamlayan Vitality ile üçüncü olarak tamamlayan G2 Esports adlarını Playoff etabına yazdırdı. Playoff etabında Team Vitality, HEROIC ve Team Spirit'i 2-0 mağlup ederek adını büyük finale yazdırdı. G2 Esports ise FaZe Clan ve 9z Team'ı 2-0 mağlup ederek, Team Vitality'nin büyük finalde rakibi oldu. 
 
     Grup aşamasında Team Vitality'e karşı 2-0 mağlup olan G2 Esports, rövanş adına büyük finalde mücadele edecek. Galip olan takım turnuvanın şampiyonu olurken 100.000 Dolar para ödülünün sahibi ve IEM Cologne 2024 turnuvasına katılma hakkı elde edecek.   
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 4 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler