Iron Harvest Epic Games Store'da Ertelendi, İade Yapılıyor

02.09.2020 08:39 Gazali Çetinkaya

 
Deep Silver ve KING Art'ın gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest 1 Eylül itibarıyla PC'de çıkışını gerçekleştirdi fakat Epic Games Store için değil.
 
Oyunun Epic Games Store sürümü ertelendi ve ön siparişler için iade yapılıyor.
 
Deep Silver'ın üst kuruluşu Koch Media tarafından yapılan açıklamaya göre "2020, Iron Harvest üzerinde çalışan tüm ekipler için zorlu bir yıl oldu. Nadir rastlanabilecek bir durum sebebiyle oyun Epic Games Store'da yayınlanmaya hazır değil. Epic Games Store'daki ön siparişler için tam iade yapılacak. Bu durumdan dolayı özür dileriz." 
 
Oyunun Epic Games Store'a ne zaman geleceği belli değil. Mağaza sayfasında "çok yakında" diye listelenmiş. 
 
1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen gerçek zamanlı bir strateji oyunu Steam ve GOG üzerinde Türkçe altyazı desteğiyle birlikte ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Harvest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler