Iron Harvest'ten Oynanış Videosu Geldi

30.08.2019 18:13 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Deep Silver'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise KING Art'ın yaptığı Iron Harvest oyununun çıkış tarihi, Gamescom 2019 açılış töreninde bir video ile duyurulmuştu. Duyuruya göre Iron Harvest'in; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 1 Eylül 2020'de piyasaya sürülmesi planlanıyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Iron Harvest'in, 2Sk3tChy adlı YouTube kanalında oynanış videosu paylaşıldı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen oynanış videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Iron Harvest, 1. Dünya Savaşı'nın bitiminden hemen sonra, 1920 ve sonrasındaki yıllarda geçen, alternatif bir gerçeklikte, gerçek zamanlı strateji oyunudur. Modern bir Gerçek Zamanlı Strateji'den' ne beklediklerini büyük bir anket ile birlikte 15.000'den fazla Gerçek Zamanlı Strateji hayranına sorduk ve toplumumuzla sürekli iletişim halindeyiz. Amacımız, Gerçek Zamanlı Strateji severlerin istediği bir oyun yapmak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Iron Harvest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: KING Art Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 1 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler