Irrational Games Eski Elemanlarına İş Bulmak için Büyük Çaba Gösterdi

02.03.2014 11:18 Alkan Adakaner


     Take Two'nun Irrational Games'i kapatmasının ardından stüdyonun yaklaşık olarak 75 elemanı işsiz kalmıştı. Oldukça yetenekli olan bu elemanların iş bulması için Take Two büyük çaba göstermiş.
 
    26 Şubat'ta düzenlenen büyük etkinlikte 57 stüdyo ile görüşen Take Two yetkilileri gerek Take Two çatısı altındaki stüdyolarla, gerekse de dışarıdan stüdyolarla görüşerek Irrational Games'in eski elemanlarına iş bulmuş.
 
     Zaten Irrational Games'in başkanı olan Ken Levine eski elemanlarına maddi konular da dahil olmak üzere daha fazla destek vermek istediklerini söylemişlerdi. Gerçi Bioshock ve Bioshock: Infinite gibi oyunlarda çalışan bir kişinin işsiz kalması neredeyse imkansız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 44 Dk önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 5 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 5 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 6 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler