It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak

16.04.2024 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
It Takes Two ve daha fazlasıyla tanınan geliştirici stüdyosu Hazelight bir sonraki oyununu 2024 yılının sonlarında duyuracağını açıkladı. Resmi Twitter gönderisi ile beraber açıklanan bu detaylar ile beraber stüdyonun 10. yaşına gireceği ve Kasım ayı içerisinde yeni bir dönüm noktasına ulaşacağı aktarılıyor.
 
Yeni oyun duyurusu haberi Twitter üzerinden yayınlandı 
 
 
 
Gönderi içerisinde "Kasım ayında Hazelight'ın 10. yıl dönümünü kutlayacağız" ifadeleri yer alıyor. Aynı zamanda daha fazla duyurunun yıl dönümü ile beraber gelmesi planlanıyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay stüdyonun son oyunu "It Takes Two"nun ilk üç yılında 16 milyondan fazla sattığı ve 30 milyondan fazla kişi tarafından oynandığı bildirildi.
 
Hazelight, bugüne kadar çıkan iki oyunuyla bir hayli ön plana çıktı. Bu oyunlar arasında "It Takes Two" ve "A Way Out" yer alıyor. Oyunların genel yapısına bakacak olursak tek oyunculu değil de iki kişiyle oynayabileceğiniz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla co-op macera deneyimi üzerinde oldukça usta olan bir stüdyo diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler