J.K. Simmons, Spider-Man Filmlerinde Gözükebilir

01.06.2020 13:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Sony ve Disney'in arasındaki Spider-Man sorunu çözüldü ve Spider-Man'in her iki tarafta da olmasına karar verildi. Hatta şu anda Marvel Sinematik Evreni'ne ait Spider-Man serisinin üçüncü filmi geliştiriliyor.
 
Sam Raimi'nin yönettiği Spider-Man serisinin önemli oyuncularından J.K. Simmons, devam filmleri hakkında konuştu. Sam Raimi'nin filmlerinde J. Jonah Jameson karakterini canlandıran J.K. Simmons, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Spider-Man filmlerinde gözükebileceğini açıkladı. 
 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan Spider-Man Far From Home filminin "After Credits" sahnesinde J.K. Simmons'ı, J. Jonah Jameson olarak görmüştük. Bu açıklamadan sonra anlıyoruz ki sadece o sahne için değil, genel olarak evrene eklenen bir karakter olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler