Jake Gyllenhaal, Denis Villeneuve ile Birlikte Yeni Bir Proje Üzerinde Çalıştıklarını Söyledi

15.09.2020 17:25 Özgür Eroğlu

 
Nightcrawler, Donnie Darko ve Prisoners filmlerinden tanınan başarılı oyuncu Jake Gyllenhaal, Blade Runner 2049, Arrival ve şu sıralar da Dune filmi ile tanınan Denis Villeneuve ile yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.
 
Jake Gyllenhaal proje ile ilgili olarak herhangi bir şey söylemedi, ancak Denis Villeneuve'ün projenin daha başında kendisini aradığını ve onunla çalışmak istediğini söylediğini dile getirdi. Denis Villeneuve ise geçtiğimiz aylarda Dune filminden sonra daha küçük bir proje üzerine çalışmak istediğini dile getirmişti.  
 
Denis Villeneuve ve Jake Gyllenhaal, daha önce Prisoners ve Enemy gibi başarılı filmlerde birlikte çalışmışlardı. Yeni projelerinin nasıl bir şey olduğu ilerleyen süreçte açıklanacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler