Jamie Foxx'un Başrolünde Olduğu Netflix'in Yeni Filmi "Proje" Yayınlandı

14.08.2020 17:31 Özgür Eroğlu

 
 
Netflix'in yeni süper kahraman filmi Project Power ya da Türkçe ismi le Proje'den Netflix'te yayınlandı.

Filmin hikayesi, New Orleans'ta çıkan enteresan bir uyuşturucu etrafında şekilleniyor. Uyuşturucuyu kullanan kişi 5 dakika boyunca rastgele bir süper güce sahip oluyor.
 
Filmde Jamie Foxx, ilacın kaynağını bulmaya çalışan eski asker olan Art isimli bir karakteri oynuyor. Joseph Gordon-Levitt ise bir dedektifi oynuyor. Filmin süresi 1 saat 53 dakika.
 
Filmin yönetmenliğini Henry Joost ve Ariel Schulman üstleniyor. Senaristliğini ise Mattson Tomlin üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Machine Gun Kelly ve Amy Landecker gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler