John Boyega, Star Wars Evrenine Tekrar Dönmeyeceğini Belirtti

20.07.2020 13:37 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgunun en önemli isimlerinden biri olan, ancak son dönemdeki başarısız işleri ile oldukça fazla olumsuz eleştiriye maruz kalan Star Wars markasının son film üçlemesi geçtiğimiz yıl bitmişti.
 
Bu son üçleme diğer kötü yapımlara göre çok daha fazla olumsuz eleştiri aldı. Görünen o ki sadece hayranlar değil, oyuncular da biraz bu durumdan sıkılmış. Son üçlemede Finn karakterini canlandıran John Boyega, Star Wars yapımlarında bir daha rol almak gibi bir planı olmadığını söyledi. Hatta direkt olarak "Hayır, teşekkürler. hayatıma devam ediyorum." dedi.
 
The Mandalorian ile az da olsa insanlara umut veren Star Wars, umuyoruz ki bundan sonra tekrar, bilim kurgunun en önemli isimlerinden biri olduğunu bizlere hatırlatır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler