John David Washington, Marvel'ın Reed Richards Karakterini Oynamak İstiyor

29.09.2020 11:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi X-Men ve Fantastic Four'un film hakları Disney'e geçti. Filmlerin yeniden çekileceği belli oldu ve bu da karakterler için yeniden oyuncu seçileceği anlamına geliyor.
 
Bazı oyuncular da bu yeni roller için istekli olduğunu dile getiriyor. Geçtiğimiz ay yayınlanan Tenet'in başrolü John David Washington, daha önce Marvel veya DC evreninde yer almak istediğini dile getirmişti. Şimdi de spesifik olarak Fantastic Four ekibinin üyesi olan Reed Richards karakterini oynamak istediğini söyledi.
 
Kendisi bu rol için seçilir mi bilmiyoruz, ancak karakteri layığıyla çok rahat bir şekilde oynayabileceğini biliyoruz. kendisi oldukça başarılı bir oyuncu. Ancak hayranların bu rol için en çok istediği isim John Krasinski.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 6 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler