Judgment Batıda 25 Haziran'da Çıkacak

06.03.2019 11:02 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sega, Judgment'ın Amerika ve Avrupa'da 25 Haziran'da PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.

Fiziksel sürüm ana oyun ile birlikte çift taraflı kapak tasarımı ve Ryu Ga Gotoku Studio çıkartması içerecek. Dijital sürüm ön siparişleri ise oyuna resmi çıkışından dört gün önce erişim imkanı sunacak. 
 
Yakuza serisinin yapımcısı Ryu ga Gotoku Studio tarafından geliştirilen Judgment modern Tokyo'da geçmektedir ve bir seri cinayet davası üzerinde odaklanır. Ana karakter Takayuki Yagami son derece idealist bir savunma avukatıyken şimdi ise bir özel dedektiftir. Eski müvekkillerinden biri tarafından ihanete uğradıktan sonra, katillerin serbest kalmasına izin veren bir sahtekar olarak bilinmektedir. Şimdi gizemli bir seri cinayet davası üzerinde çalışmakta ve adını temize çıkarmak için davayı çözmek zorunda, bunu yaparken de soruşturma yeteneklerini sonuna kadar zorlaması gerekecek.

Sega 7 Mart'ta oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirtti.
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yerelleştirme fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Judgment Batıda hem İngilizce hem de Japonca seslendirme içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Judge Platformlar: PS4 Geliştirici: Ryu ga Gotoku Studio Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler