Jump Force Şubat 2019'da Çıkacak

20.09.2018 14:13 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Jump Force'un Şubat 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacağını duyurdu.
 
Ön siparişler yeni lobi aracı ve üç özel köstüm içerecek. Oyun henüz dijital mağazlarda ön siparişe açılmadı.

Koleksiyoncu Sürümü:
 
 

Çıkışından önce bir kapalı beta düzenlenecek. Kapalı beta 12 Ekim'de başlayacak ve 14 Ekim'de sona erecek. Avrupa'da betaya katılımcı sayısı kısıtlı olacak ve sadece EP!C Rewards üyeleri katılabilecek. Kayıtlar 7 Ekim'de sona erecek.
 
Ayrıca yeni karakterler doğrulandı. Bu karakterler Hunter x Hunter'dan Killua ve Kurapika; Yu Yu Hakusho'dan Yusuke Urameshi ve Toguro; Akira Toriyama tarafından tasarlanan orijinal hikaye modu karakterleri Director Glover, Navigator, Galena ve Kane.
 
Son olarak, Japonya'daki bir tepenin üzerinde bulunan bir Japon kalesi Himeji Kalesi oynanabilir sahnelerden birisi olacak. 
 
 
 
Fragmanları ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump Force Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Spike Chunsoft Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 15 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler