Kaliforniya Corona Virüsü Nedeniyle Olağanüstü Hal İlan Etti

05.03.2020 08:38 Gazali Çetinkaya

 
E3 organizatörü Entertainment Software Association geçtiğimiz günlerde E3 2020 planlarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirse de bu planlar hızlıca değişebilir.
 
Kaliforniya valisi Gavin Newsom, corona virüsü sebebiyle eyalette olağanüstü hal ilan edildiğini duyurdu.
 
Corona virüsünün ABD'de de gitgide artması ve en son Kaliforniya'nın Placer ilçesinde bir kişinin bu salgın yüzünden hayatını kaybetmesi ve 6 kişinin daha bu salgına yakalanmasının ardından eyalette olağanüstü hal ilanına karar verildi.
 
E3 organizatörü geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili olarak "Herkes corona virüsü ile ilgili durumu çok yakından izliyor. Önceliğimiz tüm katılımcılarımızın sağlığı ve güvenliği ve biz de tetikte olmaya devam ediyoruz. Şu anki bilgiler göz önüne alındığında, E3 2020 planları tüm hızıyla devam ediyor. Sergi ve kayıt satışları Haziran ayında düzenlenecek heyecan verici etkinlik için rayında ilerliyor." demişti. 
 
Olağanüstü hal ilanından sonra "E3 ekibimiz ve ortaklarımız Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri (CDC) ve Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ile birlikte corona virüsünü takip etmeye devam ediyor. Güncel bilgileri değerlendiriyoruz ve etkinlikte sağlık risklerini azaltmak adına önlemler geliştirmeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundular. 
 
E3 2020'ye üç ay kadar bir süre var fakat yaza kadar durum daha iyiye gitmezse etkinliğin ertelendiğini veya iptal edildiğini görebiliriz. Şu ana kadar Oyun Geliştiricileri Konferansı ve Taipei Game Show dahil olmak üzere birçok etkinlik ertelendi veya iptal edildi.
 
Planlarda bir değişiklik olmazsa E3 2020 etkinliği 9 - 11 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2020 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Entertainment Software Association Dağıtıcısı: Entertainment Software Association Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler