Kane & Lynch'in Çizgi Roman Kapağı

29.07.2010 15:03 Ersin Kılıç


     Yeni nesilin en psikopat ikilisi Kane & Lynch'in aynı isimle çıkacak olan çizgi romanının üçüncü bölüm kapak tasarımı belli oldu.
 
     İlk oyunu ile büyük eleştiriler almasına karşın iyi bir satış başarısı yakalayan Kane & Lynch, ikinci maceraları Dog Days ile de 20 Ağustos'ta oyunseverler ile buluşacak. Oyunun demosunun geçtiğimiz günlerde yayınlandığını da hatırlatalım.
 
     Gelelim aynı ismi taşıyan çizgi romana. henüz üç sayısı belli olan çizgi roman serisinin ilki ile ağustos ayında karşılaşacağız. İkinci sayı Eylül, üçüncü sayı ise Ekim ayında çıkışını yapacak. DC Comic etiketi ile çıkacak olan serinin üçüncü bölüm kapak tasarımı da belli olmuş. Kapak tasarımını ise 30 Days of Night ile bilinen Ben Templesmith yapmış.
 
     İlk iki kapak tasarımına ve serinin resmi sitesine buradan, üçüncü bölümün kapak tasarımına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 16 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 37 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler