Kano Mortal Kombat 11'de Oynanabilir Olacak

01.02.2019 14:14 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealm Studios, ilk olarak orijinal Mortal Kombat oyununda yer alan Kano'nun serinin yeni oyunu Mortal Kombat 11'de oynanabilir karakter olacağını doğruladı.

Şu ana kadar doğrulanan diğer oynanabilir karakterler:

Baraka
Sonya Blade (eski UFC şampiyonu Ronda Rousey tarafından seslendirildi)
Scorpion
Sub-Zero
Raiden
Geras
Skarlet
Shao Kahn (ön sipariş bonusu)
Kabal (resmi olarak doğrulanmadı ancak olacağı işaret edildi) 
 
Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 23 Nisan 2019'da çıkacak. Konsollarda oyunu ön sipariş verenler için düzenlenecek beta 28 Mart'ta başlayacak.
 
Mortal Kombat 11 PlayStation Store ve Xbox Store'da standart sürümü 299,00 TL, premium sürümü 459,00 TL'den ön siparişte. Steam'de ise standart sürümü 102,00 TL, premium sürümü 144,00 TL. Ön sipariş bonusu Shao Kahn ve konsollarda ayrıca beta erişimi. Premium sürümü ise ana oyunun yanında Kombat Pack (6 yeni indirilebilir içerik oynanabilir karakteri, indirilebilir içerik karakterlerine bir hafta erken erişim, 7 skin ve 7 teçhizat seti) içeriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler