Katana Kami: A Way of the Samurai Story için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

17.02.2020 13:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Spike Chunsoft ve geliştirici Acquire, Katana Kami: A Way of the Samurai Story ıcın beş dakika uzunluğunda yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Fragmanda kılıç ustası Gunji Dojima ve onun kızı Nanami Dojima yer alıyor ve bununla birlikte kılık aksiyonu, kılıç yükseltmeleri, çok oyunculu oynanış ve daha fazlası gösteriliyor. 
 
İzometrik kamera açısına sahip kılıçlı aksiyon rol yapma oyunuKatana Kami: A Way of the Samurai Story 20 Şubat'ta $29.99 fiyattan PlayStation 4, Switch ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Katana Kami: A Way of the Samurai Story Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Acquire Dağıtıcısı: Spike Chunsoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler