Kena: Bridge of Spirits Oynanış Videosu Keşfi ve Canlı Ortamları Sergiliyor

21.06.2021 16:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Kena: Bridge of Spirits'in The Legend of Zelda ve God of War'dan ne kadar etkilendiği göz önüne alındığında, keşif unsurunun oyun için ne kadar önemli olacağı ortada. Bu özellik Ember Lab'deki geliştiricilerin de bahsettiği bir şeydi. Oyunun yapısı oyuncuları keşfe ve alışılmışın dışına çıkarmayı hedefliyor.
 
Oyunun savaş mekaniği hakkında birçok detay da ortaya çıktı. Rot olarak bilinen sevimli yaratıklar ile mücadele fragmanda gösterildi. Şimdi, son Tribeca Games Festival'den gelen yeni bir video Kena: Bridge of  Spirits'in keşif unsurlarına odaklanıyor.
 
Video sayesinde oyuncuların bulabilecekleri ödül türlerine ve keşif yoluyla tesadüfen karşılaşabileceğiniz isteğe bağlı etkinliklere dair pek çok fikir ediniyoruz.
 
Kena: Bridge of Spirits 24 Ağustos'ta PS5, PS4 ve PC platformuna çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kena: Bridge of Spirits Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ember Lab Dağıtıcısı: Ember Lab Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 3 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 9 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler