Kena: Bridge of Spirits Xbox Series ve Xbox One Konsollarına Geliyor

03.06.2024 22:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Ember Lab keşif ve hızlı savaşlarla dolu büyüleyici bir dünyada geçen Kena: Bridge of Spirits’i yeni platformlara getirmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 15 Ağustos tarihinde Xbox Series ve Xbox One konsollarına gelmeyi bekliyor. Oyunun konsol fiyatı ise 40 dolardan satışa sunulacak.
 
Xbox sürümlerine özel görünümler yolda 
 
 
 
Kena: Bridge of Spirits bildiğiniz üzere ilk etapta 21 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirdi. 27 Eylül 2022 tarihinde ise Steam platformu üzerinden yayınlandı. Disney evreninden fırlamış karakterlerle bizleri karşılayan oyun ilgi çekici karakterleri, canlıları ve dünyayı bizlere sunuyor.
 
Oyunun Xbox sürümü, özel korsan temalı Rot şapkalarının yanı sıra Kena için benzersiz bir asayı ve Altın Rot görünümünü bizlere sunacak. Bunun yanı sıra oyun hem dijital hem de fiziksel olarak yayınlanacak. Fiziksel sürümler Maximum Entertainment tarafından dağıtılacak ve bu sürüm içerisinde temel oyun, dijital film müziği ve özel bir çıkartma sayfası yer alacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 12 Dk önce Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler