Kingdom Come Deliverance 2 mi Geliyor? Heyecanlandıran Paylaşım

12.04.2024 13:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Deep Silver ve Warhorse Studios yeni bir oyun duyurmak üzere. Twitter üzerinden yayınlanan bir gönderiye göre 18 Nisan tarihinde yeni bir oyun duyurusu bizlere sunulacak ve hayranlar bu haber için oldukça heyecanlı.
 
İlk oyun bir hayli sevilmişti 
 
 
 
Sızıntı haberlerle ve doğru bilgilerle beraber ön plana çıkan oyun sektöründen Tom Henderson tarafından bildirilene göre 18 Nisan tarihinde duyurulacak olan yeni oyun Kingdom Come: Deliverance 2. Bildiğiniz üzere ilk oyun 2018 yılında çıkışını gerçekleştirdi ve Orta Çağ temasıyla dikkatleri bir hayli üzerine çekti. Oyun günümüzde hala çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor.
 
CRYENGINE oyun motoru ile beraber geliştirilen ilk oyun gerçekçi savaş mekaniği ve açık dünyası ile çok beğenildi. Duyurulması beklenen devam oyunu hakkında şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor ve aynı zamanda hangi oyun motoru tarafından destekleneceği de bilinmiyor.
 
Twitter gönderisi üzerinde arka planda ata binmiş bir şövalyenin olduğunu görebiliyoruz. Son olarak fragmanın sinematik mi yoksa oyun içi mi olacağı belli değil. Ancak oyuncular her zaman oyun içi fragmandan yana.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler