Kingsman Filminin Geçmişini Anlatacak Olan The King's Man Ertelendi

28.08.2020 14:28 Özgür Eroğlu

 
Kingsman isimli başarılı aksiyon film serisinin yeni filmi ne yazık ki ertelendi. Serinin ilk filmi Kingsman: The Secret Service 2014 yılında, ikinci filmi Kingsman: The Golden Circle ise 2017 yılında yayınlanmıştı. 
 
Normalde 18 Eylül'de vizyona girmesi beklenen The King's Man, ne yazık ki ertelendi ve yeni vizyon tarihi 26 Şubat 2021 oldu. Bu filmin üçüncü ertelenişi oldu. 
 
The King's Man ismi ile yayınlanacak olan film, bizlere ilk iki filmin çok öncesine Kingsman'in kuruluşuna, 1. Dünya Savaşı'na götürecek.
 
Filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor. Filmin yönetmenliğini Matthew Vaughn üstleniyor. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 6 Dk önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 3 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 5 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler