Kingsman Filmlerinin Öncesini Anlatacak Olan The King's Man'den Fragman Paylaşıldı

22.06.2020 13:42 Özgür Eroğlu

 
Kingsman isimli başarılı aksiyon film serisinin yeni filminden fragman paylaşıldı. Serinin ilk filmi Kingsman: The Secret Service 2014 yılında, ikinci filmi Kingsman: The Golden Circle ise 2017 yılında yayınlanmıştı.
 
The King's Man ismi ile yayınlanacak olan serinin üçüncü filmi ise ilk iki filmin öncesini konu alacak. Hatta spesifik olarak Kingsman'in kuruluşunu anlatacak. Üçüncü filmin yönetmenliğini de ilk iki filmin yönetmeni olan Matthew Vaughn üstlenecek. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.
 
18 Eylül'de vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler