Knightfall: A Daring Journey Steam'de Oynaması Ücretsiz Oldu

23.06.2024 12:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformunda daha önce ücretli olarak sunulan ve Battle Royale mantığıyla bizlere sunulan Knightfall: A Daring Journey artık tamamen ücretsiz oldu. Bu hamle geliştirici ekibin belirttiğine göre oyuna daha fazla oyuncu çekmek ve sunucuları doldurmak gerçekleştirildi.
 
Eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz bir yapım
 
 
 
İlk olarak 2022 yılında piyasaya sürülen ve iki kişilik takımlarla beraber toplamda 28 oyuncuya karşı mücadele edebileceğiniz Knightfall: A Daring Journey, oyunculara dikkat çekici bir hayatta kalma deneyimi sunuyor. Battle Royale deneyimini yaşayabileceğiniz bu yapım şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde karşımızda ve oyunu kütüphanenize eklemek için oldukça basit adımlar gerçekleştirmeniz gerekiyor.
 
Öncelikle oyunun elbette Steam sayfasına gitmeniz gerekiyor. Ardından küçük bir kaydırma ile sayfa içerisinde mavi renkli bir buton bulunuyor. Burada "kütüphaneye ekle" yazısı karşınıza geliyor. Bu yazıya tıkladıktan sonra kütüphanenize oyun doğrudan ekleniyor ve kalıcı bir şekilde sizin olabiliyor. Ek olarak oyunu kütüphanenize eklemeniz için öncelikle Steam hesabınıza girmeniz gerekiyor. Eğer hesabınızda yoksa açmanız lazım.
 
Eğer dikkatinizi çektiyse, elbette bir denemenizde ve göz atmanızda fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler